Menu
resemas e handel
A+ A A-

Modern Produktion

ProduktionVår fabrik, som ligger i centrala Tranås, har en fabriksyta på cirka 6000 kvm. Där har vi en modern produktion och tillverkning. Vi lagerför ett komplett utbud luftfilter och tillbehör.

Vi har den senaste tekniken med modern utrustning som tillverkar filter av mycket hög kvalitet. Vi har två helautomatiserade sylines vilket gör att vi kan erbjuda snabba leveranser i stora volymer.

Vi har en stor flexibilitet när det gäller specialstorlekar. Vår produktion kan förutom standardstorlekar även tillverka önskvärt filter i specialstorlek helt efter kundens önskemål.

Kvalitet är oerhört viktigt för oss och vi är noga med att kontrollera att vår produktion alltid levererar filter av hög och jämn kvalitet och prestanda.

Vi utvecklar, förbättrar och automatiserar vår produktion kontinuerligt, för att klara större volymer samt marknadens allt högre ställda krav.

Vi är en komplett filterleverantör som erbjuder allt från filtermattor, påsfilter, panel/pleatfilter till kompaktfilter, hepa-filter, kol-/kemfilter och mycket mer.

Öppettider

Resemas huvudkontor har öppet:
Mån - Tors 8:00 - 16:30
Fre 8:00-15:30