Menu
resemas e handel
A+ A A-

Referenser

Tack vare vår moderna produktion med hög kapacitet är vi bland annat leverantör till flera aggregat- och filtertillverkare i Skandinavien, Europa och delar av Asien. Några av våra större avtalskunder är Veolia (Dalkia) och IV Produkt.

 

IV Produkt

IVP-logo-1205IV Produkt valde Resema som leverantör av luftfilter efter noggrann inventering bland filterproducenterna i Sverige. Lägst tryckfall, högsta kvalité, en modern produktion med hög kapacitet. Detta gjorde valet enkelt för IV Produkt! Produkten IV Produkt valde heter Resac F7 eco.

IV Produkt anses av många som Nordens ledande tillverkare av energisnåla och miljöriktiga luft- behandlingsaggregat. IV Produkts LCC (livscykel- kostnad)-tänkande genomsyrar hela verksamheten från produktutveckling till försäljning. Det är därför ytterst viktigt att ingående komponenter såsom luftfilter har hög kvalité & filtreringseffektivitet i kombination med låga tryckfall för att säkerställa lägsta möjliga energiförbrukning.

IV Produkt ställer höga krav när de utvecklar nya produkter vilket är en av orsakerna till att Resema valdes till ny leverantör. Resema är ett dynamiskt, flexibelt och innovativt företag som ständigt arbetar med utveckling av nya effektivare produkter och tillverkningssätt. Allt detta för att vi tillsammans ska kunna värna om miljön och jordens resurser.

Ref. www.ivprodukt.se 

Veolia (Dalkia)

dalkiaarnuveoliaResema är totalleverantör till Veolia som har service på sjukhus, skolor och andra fastigheter runt om i Sverige.

Detta är Dalkias egna ord:

Som luftfilterleverantör är Resema komplett då de har hela bredden av filter inom både glasfiber- och syntetfilter med metall-, plast- eller träram. På så sätt kan vi möta våra kunders krav gällande hög kvalitet, miljöalternativ och lågt pris. Resemas produkter är testade enligt EN 779 med mycket goda värden. P-märkning finns både på glasfiber- och syntetfilter i klasserna M5-F8.

 

Öppettider

Resemas huvudkontor har öppet:
Mån - Tors 8:00 - 16:30
Fre 8:00-15:30