Menu

Resema e-handel

A+ A A-

RESEMAS NYA BENÄMNINGAR

Tidigare standard som klassade luftfilter från G1-F9 är nu ersatt fullt ut av ISO 16890 som klassar luftfilter utifrån 3 olika fraktioner. I samband med detta har vi anpassat våra produktbenämningar. Här nedan ser ni ett urval från Resemas produktsortiment med en översättningstabell för gamla respektive nya benämningar.Bild nya benämningar

Klicka på länken nedan för att öppna vår folder "Nya benämningar" i samband med ISO 16890.

Resemas nya benämningar

Resema stödjer Barncancerfonden julen 2018

I Sverige insjuknar ungefär ett barn om dagen i någon form av barncancer. Resema Luftfilter är vänföretag och stödjer Barncancerfondens arbete. Var med och bidra du också. 

jul2018 fb page post 1200x628

 

 

Vi söker Marknadsassistent / kommunikatör

OBS. Tjänsten är tillsatt.

Vi söker en marknadsassistent/kommunikatör för en anställning på minst 1 år med möjlighet till förlängning. Vi söker dig som har erfarenhet inom marknadsföring/kommunikation eller grafisk produktion.

Som kommunikatör på Resema arbetar du både med företagets interna och externa kommunikationsarbete. Du arbetar självständigt och tjänsten kräver goda kunskaper i InDesign och Photoshop för framställning av tryckt och digitalt material så som presentationsmaterial, utskick, annonser, nyhetsbrev, bildhantering osv. Även administration av hemsida, e-handel och olika digitala kanaler samt planering inför mässor blir ditt ansvarsområde. I första hand kommer arbetet att omfatta löpande uppdatering av marknadsmaterial och information men till viss del även framtagning av nytt material från idé till tryckfärdig pdf. I nära dialog med medarbetare framställer du material utifrån organisationens behov.

Vem är du?
Du kommer ha ett stort eget ansvar, vilket innebär att du behöver ha god förmåga att strukturera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Problemlösningsförmåga, eget driv och kreativitet är viktiga egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information:
Tjänsten är en visstidsanställning på minst 1 år med möjlighet till förlängning, start i dec 2018 alternativt jan 2019. Placering: Huvudkontoret i Tranås. Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

 OBS. Tjänsten är tillsatt.

Kontaktperson

KONTAKT
Skicka din ansökan och eventuella frågor till Peter eller Anders.

Peter Nilsson, VD 
0705 88 35 50
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontaktperson2


Anders Karlzén, Affärsutvecklingschef 
0708-89 72 10
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Välj rätt filter - Eurovent 4/23 nu på Svenska

eurovent 423 2018

Nu kan du läsa Eurovents vägledning 4/23-2018 på svenska. Här får du hjälp att välja filterklass enligt den nya standarden ISO 16890. 

För att besluta om rätt filterklass måste man ta hänsyn till uteluft och till vilken kategori av inomhusmiljö det är vi ska skydda. Uteluftkategori ODA 2 är vanligt förekommande i större tätorter. Eurovents rekommendation av filterklass för ex. skolor, kontor och bostäder i dessa ODA 2-miljöer är lägst ePM1 70%.

Läs mer i vår folder Rekommenderad filtrering.
Klicka på bilden till höger för att läsa ur pdf Eurovent 4/23 -2018 (652 KB)

 

170    carb hemsida1

 

 

 

ISO 16890 ersätter EN779:2012 fullt ut

ISO 16890 trädde i kraft redan 2017 och gällde parallellt med EN779:2012 fram till 1 juli 2018. Tidigare standard som klassade luftfilter från G1-F9 är nu ersatt fullt ut av ISO 16890 som klassar luftfilter utifrån 3 olika fraktioner.

1 juli ny standard bild

 

Under rubriken ISO 1689 kan ni utläsa vilka klasser som gäller för våra filter samt hur ISO 16890 gör det möjligt att koppla filterklasser direkt till mätningar som görs i städerna av de olika PM klasserna. För att underlätta övergången kommer vi en tid framåt även behålla dem gamla benämningarna på etiketter och produktblad.


FRÅGA OSS
Vi finns alltid tillgängliga som din rådgivare och svarar på frågor samt hjälper dig att välja rätt filter utifrån dina önskemål och behov.

 

 

Vi söker Maskinoperatörer till Aneby

Tjänsten är tillsatt. 

Vi söker nu maskinoperatörer till vår produktionsenhet i Aneby där vår produktion i huvudsak består av tillverkning av filterpåsar. I rollen som maskinoperatör arbetar du med en av våra tre syliner som tillverkar filterpåsar. Det är en avancerad symaskin med flera olika moment och inställningar som syr filterpåsar till produktionen i Tranås. Du utgår från en planerad tillverkning med tillverkningsordrar och ställer maskinen utifrån dessa, felsöker och avhjälper avvikelser i linen samt visst underhåll.

Vem är du?
Som operatör för våra syliner ser vi att du har ett tekniskt kunnande och intresse för CNC-styrda maskiner, vana att göra maskinella injusteringar och mindre reparationer och servicearbete.
Du är van att jobba självständigt, du har stort engagemang i ditt arbete och ser utmaning i problem-lösning. Vi lägger stor vikt på kvalitetskontroller därför är det viktigt att du är noggrann och har kvalitet i fokus.

Övrig information:
Vi erbjuder dig en visstidsanställning på 6 månader, därefter finns det goda chanser till förlängning.
Vi ser med stor fördel om du kan jobba på kvällstid alternativt på natten.

 

Kontaktperson Nicklas.j


KONTAKTPERSON
Skicka din ansökan och eventuella frågor via mail till Produktionschef Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 Tjänsten är tillsatt.

 

 

Vi stödjer Barncancerfonden 2018

4 av 5 barn överlever cancer. Men det räcker inte. Barncancerfondens mål är att alla barn ska bli friska och leva ett bra liv. Resema Luftfilter är vänföretag och stödjer Barncancerfondens arbete.

digitalt vykort

 

 

Vi satser på vores produktion i Sverige

Vi fortsætter med at forstærke vores produktion og har købt endnu en Syline. Det betyder at vi idag har tre helautomatiserede Sylines til produktion af filterposer i både standard og og specialstørrelser. Resema øger sin kapacitet og kan nu give vores kunder endnu bedre service og hurtigere leverancer i selv store volumer.

I løbet af 2017 udvidede vi vores produktion med en fabrik i Aneby på ca 5000 kvm, og det er der vi har vores produktion af poser. Vi udvikler, forbedrer og automatiserer konstant vores produktion og er rigtig godt forberedt på voksende markedskrav og øget efterspørgsel. Vi satser på vores produktion i Sverige!

Tre sylines

Härliga dagar på Nordbygg

Tack alla ni som besökte oss på Nordbygg 2018. Det glädjer oss att så många hälsade på i vår monter och att vi fick möjligheten att visa våra produkter samt informera om den nya standarden. Mer information om ISO16890 och Resemas utbud i förhållande till denna standard presenterar vi på vår hemsida inom kort.

Vi uppskattar alltid möjligheten att träffa befintliga och nya kontakter, och bygga nära relationer för att på bästa sätt hjälpa våra kunder till en optimal luftfiltrering. Återigen tack för ert besök, tveka inte att höra av er om ni har frågor, ni är alltid välkomna att kontakta oss.

 

Nordbygg 2018

 

Stärker vårt team i Stockholm


Nicklas.m vind

Från och med 26:e februari arbetar Nicklas Molin hos oss på Resema och stärker vårt säljteam. Nicklas är distriktsäljare för Stockholmsregionen och utgår från vårt kontor i Solna.

 

Varmt valkommen nicklas

 

DIN RÅDGIVARE

Alla våra medarbetare är kunniga inom branschen och finns till för er som rådgivare för att göra er medvetna om era val och möjligheter.

Resema utvecklas ständigt och idag finns vi representerade på flera orter runt om i Sverige samt i Köpenhamn, Danmark. På fyra orter har vi hämtlager och till viss del även tillverkning, detta ökar vår tillgänglighet och bidrar till flexibla och snabba leveranser. Våra produkter finns också representerade via återförsäljare i våra Nordiska grannländer och vi har kunder över hela världen.

 

Rune Sellö - Resemas grundare har lämnat oss

Rune Sello grundareRune Sellö har lugnt och stilla somnat in i hemmet, den 2 april.
I höst skulle han fyllt 90 år.

Rune levde för Resema och har alltid haft starka visioner. Rune lämnar ett stort tomrum efter sig, men han lever kvar i Resema genom det framgångsrika arbete han har lagt grunden till.

Vi på Resema fortsätter förvalta och driva företaget vidare mot nya mål och utmaningar, Rune finns för alltid med oss i våra minnen. 

Rune ello 180402

 

Konsultera oss på Nordbygg

10-13 april 2018 finns vi representerade på Nordbygg. Besök oss i vår monter och lär er mer om den nya filterstandarden ISO 16890. Vi visar även delar av vår nya produktionsenhet och dem maskininvesteringar vi gjort. 

Nordbygg 2016


nordbygg 0 new mediumFÖLJ MED I RESEMAS UTVECKLING

Ni hittar oss i Monter A39:40. Vi erbjuder alla våra kunder gratis inträde. Maila oss på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ange namn och e-post samt hur många biljetter ni önskar. 

Vi ser fram emot att ses!

 

 

 

Öppettider

Resemas huvudkontor har öppet:
7:00-16:30, Fre 7:00-15:30
(Telefontid från 8.00) 

 

Öppettider hämtlager: 
Sthlm 07:00-16:00, fre 07.00-15.00
Malmö 07:00-16:00, fre 07.00-15.00 
Köpenhamn 07:00-15:00, fre 07.00-14.00