Menu
Resemas e-handel
A+ A A-

Vi söker Innesäljare till Resema i Tranås

För att förstärka vårt säljteam ytterligare söker vi nu en teknisk Innesäljare till vårt huvudkontor i Tranås. Det är en omväxlande och utmanande roll i en spännande bransch.

ARBETSBESKRIVNING
Du kommer att ha mycket kontakt både externt och internt. I rollen ansvarar du för att strategiskt vårda och utveckla befintliga kundrelationer utifrån behovsanalys och teknisk rådgivning. Du samarbetar också nära distriktsäljarna i marknadsbearbetningen av nya kunder och stöttar upp med offerter och order. I rollen får du även möjlighet att tillsammans med dina kollegor bidra till förbättringsarbete gällande arbetsmetoder och processer. Målet är att ständigt förbättra och effektivisera kundservice och säljsupporten.


DIN PROFIL
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för problemlösning och gillar att arbeta serviceinriktat. Du har en förmåga att förstå kundens behov och kunna omvandla det till ett aktivt sälj genom att agera engagerat, kreativt och lösningsorienterat. För att lyckas i rollen trivs du med ett strukturerat arbetssätt och som person är du kommunikativ, nyfiken och framåt. Har du tidigare arbetat i ventilationsbranschen är det mycket meriterande. Ditt tekniska intresse kommer väl till pass i denna tjänst och du är van vid att arbeta med digitala kommunikationsmedel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Är du intresserad av att arbeta hos oss, välkommen med din ansökan.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.


Peter Nilsson
VD
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anders Karlzén 
Försäljning/ Teknisk support
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Länk till kontaktsida

 

 

Öppettider

Resemas huvudkontor har öppet:
7:00-16:30, Fre 7:00-15:30
(Telefontid från 8.00) 

 

Öppettider hämtlager: 
Sthlm 07:00-16:00, fre 07.00-15.00
Malmö 07:00-16:00, fre 07.00-15.00 
Köpenhamn 07:00-15:00, fre 07.00-14.00