Menu
Resemas e-handel
A+ A A-

Vi söker säljare till vårt team i Stockholm

Denna tjänst är tillsatt. 

Resema expanderar och vi söker nu ytterligare en säljare till vårt kontor i Stockholm. Tjänsten innebär ett utmanande och omväxlande arbete i en spännande och växande bransch. I rollen som säljare jobbar du med B2B-försäljning, såväl nykundsbearbetning som vård av befintliga kunder. 

Du kommer att ingå i ett team på 4 personer samt utgå från vårt kontor i Solnastrand. Du kommer arbeta med hela säljcykeln från prospektering till avtalsskrivning och därefter vård av din kundstock. I tjänsten får du mycket eget ansvar att boka och genomföra dina kundbesök samt planera dina dagar på ett effektivt sätt. Till din hjälp har du säljsupport och övriga funktioner som backar upp dig. Genom att vara tillgängliga för varandra arbetar vi på Resema för att ge våra kunder bästa möjliga service.

Vem är du?
Du har en avslutad gymnasial utbildning samt några års dokumenterad erfarenhet av försäljning. Mycket meriterande är att ha erfarenhet från ventilationsbranschen alternativt från bygg-eller fastighetsbranschen. Du är laddad och redo att hitta nya kunder på marknaden och förstår vikten av att bygga långsiktiga relationer.

Du har en förmåga att förstå kundens behov och kunna omvandla det till aktivt sälj genom ett engagerat, kreativt och lösningsorienterat arbetssätt. Du är strukturerad och motiveras av att ständigt utvecklas tillsammans med kunderna. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en engagerad och självständig person. Du är förtroendeingivande och trygg i dig själv och trivs med att vara en representant för bolaget och dess produkter.

Läs mer om tjänsten här:
pdf Resema söker säljare till sthlm (2.64 MB)


Anna Emerås

KONTAKTPERSON
Skicka din ansökan och eventuella frågor via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Varmt välkommen med din ansökan!

 

OBS! Tjänsten är redan tillsatt.  

 

 

Öppettider

Resemas huvudkontor har öppet:
7:00-16:30, Fre 7:00-15:30
(Telefontid från 8.00) 

 

Öppettider hämtlager: 
Sthlm 07:00-16:00, fre 07.00-15.00
Malmö 07:00-16:00, fre 07.00-15.00 
Köpenhamn 07:00-15:00, fre 07.00-14.00