Menu
Resemas e-handel
A+ A A-

Vi söker Maskinoperatörer till Aneby

Tjänsten är tillsatt. 

Vi söker nu maskinoperatörer till vår produktionsenhet i Aneby där vår produktion i huvudsak består av tillverkning av filterpåsar. I rollen som maskinoperatör arbetar du med en av våra tre syliner som tillverkar filterpåsar. Det är en avancerad symaskin med flera olika moment och inställningar som syr filterpåsar till produktionen i Tranås. Du utgår från en planerad tillverkning med tillverkningsordrar och ställer maskinen utifrån dessa, felsöker och avhjälper avvikelser i linen samt visst underhåll.

Vem är du?
Som operatör för våra syliner ser vi att du har ett tekniskt kunnande och intresse för CNC-styrda maskiner, vana att göra maskinella injusteringar och mindre reparationer och servicearbete.
Du är van att jobba självständigt, du har stort engagemang i ditt arbete och ser utmaning i problem-lösning. Vi lägger stor vikt på kvalitetskontroller därför är det viktigt att du är noggrann och har kvalitet i fokus.

Övrig information:
Vi erbjuder dig en visstidsanställning på 6 månader, därefter finns det goda chanser till förlängning.
Vi ser med stor fördel om du kan jobba på kvällstid alternativt på natten.

 

Kontaktperson Nicklas.j


KONTAKTPERSON
Skicka din ansökan och eventuella frågor via mail till Produktionschef Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

 Tjänsten är tillsatt.

 

 

Öppettider

Resemas huvudkontor har öppet:
7:00-16:30, Fre 7:00-15:30
(Telefontid från 8.00) 

 

Öppettider hämtlager: 
Sthlm 07:00-16:00, fre 07.00-15.00
Malmö 07:00-16:00, fre 07.00-15.00 
Köpenhamn 07:00-15:00, fre 07.00-14.00