Menu
Resemas e-handel
A+ A A-

Minska smittspridning av Covid-19

I samband med utbrottet av Corona-viruset vidtar Resema försiktighetsåtgärder för att inte bidra till spridning av viruset. Vi finns tillgängliga via e-post och telefon men minskar våra resor och begränsar både externa besök och besök i Resemas anläggningar. Medarbetare arbetar till viss del på hemmakontor.

Lager och produktion
Gällande våra lager och produktionsenheter ska besökare, transportör och kund vänta på anvisad plats för att hämta/lämna gods och har begränsad rörlighet i våra anläggningar. Samtliga uppmanas även att kontakta oss via e-post eller telefon innan ni anländer Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 0140-38 52 50.

Vi uppmanar alla att följa WHOs anvisningar för förebyggande och smittreducerande åtgärder:

- Känner man besvär i luftrören, feber, hosta, stanna hemma.
- Tvätta händerna ofta under dagen med tvål och vatten, använd handsprit.
- När du nyser eller hostar, täck munnen med armvecket eller en näsduk, så sprider du mindre med små droppar runt dig. Virus dör snabbt utanför kroppen men tvätta händerna för att vara på den säkra sidan.
- Håll avstånd till dem som hostar och nyser, minst 1 meter. Kommer det ut små droppar i luften kan de spridas och komma med genom inandningsluften.
- Undvik att ta med dina fingrar i ögon, näsa och mun så får du inte in viruset, om din hand har virus på sig.

I övrigt följer Resema utvecklingen och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Vi ska alla göra så gott vi kan för att begänsa smittans snabba spridning på vår arbetsplats och i vårt lokala samhälle.


Läs mer på hälsomyndighetens hemsida: https://www.folkhalsomyndigheten.se/

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/fragor-och-svar/

  

Öppettider

Resemas huvudkontor har öppet:
7:00-16:30, Fre 7:00-15:30
(Telefontid från 8.00) 

 

Öppettider hämtlager: 
Sthlm 07:00-16:00, fre 07.00-15.00
Malmö 07:00-16:00, fre 07.00-15.00